Voorwaarden

 • Identiteit: masoline.eu
 • Masoline | Specialistisch reinigen en conserveren
 • Nederhorst 33, 3085 VT Rotterdam
 • Nederland
 • +31 0 (10) 2375057 | info@masoline.eu
 • KvK nummer: 24375313
 • Btw-nummer: NL002441045B04
 • Bestellingen:

 • Bestellingen voor Masoline-producten kunnen worden geplaatst via de webshop, masoline.EU.
 • Verkooppunten:
 • Maes nv- winkels in België.
 • De olieconcurrent.nl
 • Bestel procedure:

  Na afronding van uw bestelling sturen we automatisch een bevestiging van uw bestelling via e-mail, samen met de factuur als u de betaling direct heeft gedaan via de betaalmethode van uw keuze. Wanneer u een eigen bank overschrijving uitvoert ontvangt u de factuur wanneer uw betaling door ons is ontvangen. LET OP! Deze e-mails kunnen in uw ongewenste e-mailinbox terechtkomen, omdat ze soms zijn gecategoriseerd als ongewenst(spam).

  Intracommunautaire bestellingen:

  Voor bestellingen waarvoor een intracommunautaire factuur vereist is, moet de klant eerst een account aanmaken op masoline.eu (bovenaan de webpagina). Laat ons via info@masoline.eu weten dat u intracommunautaire leveringen wilt en voeg uw bedrijfs gegevens, inclusief uw belasting gegevens, toe. Wij zullen dan uw accountgegevens aanpassen en u dit uiterlijk binnen 24 uur bevestigen, vanaf dat moment kunt u uw bestellingen plaatsen door in te loggen op masoline.eu

  Betaling:

  We hebben verschillende betaalmethoden in onze webshop. Als u niet een betaalmethoden kunt vinden die voor u geschikt is, neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice. Alle bedragen op de website zijn exclusief BTW. De BTW staat vermeld op de factuur. Gebruik voor betalingen de volgende gegevens: Rekeningnummer: NL14ABNA0505055058 ten name van Masoco (BIC: ABNANL2A | Banknaam: ABN AMRO BANK NV)

  Verzending :

  Bestellingen die zijn betaald via de opgegeven betaalmethoden worden meestal dezelfde of anders de volgende dag na uw bestelling, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen, verzonden. Bestellingen die via een handmatige bank overschrijving zijn betaald, worden, zonder uitzondering, alleen verzonden als het bedrag is betaald en dit zichtbaar is op onze bankrekening. Masoline gebruikt een derde partij voor zendingen, zoals PostNL. Vanaf het moment van afgifte is de verantwoordelijkheid voor levering ligt bij de derde partij. Wanneer uw zending onderweg is, ontvangt u een bericht via e-mail met een specifieke trackingscode waarmee u uw pakket kunt volgen.

  Verzendkosten:

  De verzendkosten bedragen € 6,50 excl. BTW. Voor bestellingen met een totaalbedrag vanaf € 70,00 netto worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Verzendkosten worden op de website vermeld tijdens het aankoopproces, voordat de aankoop plaatsvindt.

  Garantiestelling:

  U hebt het recht om uw aankoop binnen 14 dagen na levering zonder opgaaf van reden te annuleren. Alleen on beschadigde/ongeopened producten kunnen wprden geretourneerd. U kunt dit doen door Masoline schriftelijk in kennis te stellen. Dit kan per brief of e-mail. U kunt hiervoor het volgende formulier gebruiken: Modelformulier voor herroeping . De klant krijgt het volledige bedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, terugbetaald. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

  Gebruik van de producten:

  De Masoline-producten zijn krachtige reinigingsproducten. Lees de bijgevoegde productinformatie of gebruikersinformatie op de verpakking / website aandachtig en gebruik het product zoals voorgeschreven, rekening houdend met de veiligheid voor de gebruiker en de omgeving. Doe altijd eerst een test op een klein testoppervlak om vooraf het resultaat te beoordelen en op deze manier te kunnen beoordelen of de verdunning / blootstellingstijden aangepsst moeten worden of om schade uit te sluiten.

  Klachten:

  Heeft u klachten over onze service of producten? Laat het ons eerst weten via info@masoline.eu We reageren zo snel mogelijk op uw klacht, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen.

  Ga terug naar mijn winkelwagen
  Auteursrechten © 2020 - Masoline Aangedreven door -PrograminStudio