Masoline Olievlek Verwijderaar

€ 10,74
Op voorraad
Naam
Masoline Olievlek Verwijderaar
- +

Heeft u de frituurpan omgestoten in de schuur? Is er motorolie uit de auto gelekt op de oprit of in de garage? Krijgt u deze lelijke vlekken maar niet weg? Masoline Olievlek Verwijderaar is de krachtige reiniger met dieptewerking voor het verwijderen van verschillende soorten olievervuiling: motorolie, hydraulische olie, bakolie, enz. Masoline Olievlek Verwijderaar reinigt zeer grondig tot een diepte van maximaal 8 cm. Daarom is het zeer geschikt voor het verwijderen van olie uit bijvoorbeeld beton, steen en stoeptegels. Moet er een coating, verf of lijm worden aangebracht op de vloer? Gebruik ook dan Masoline Olievlek Verwijderaar om de vloer vooraf grondig te reinigen.

Bekijk de video om te zien wat het effect is. Voor het beste resultaat volgt u de stappen op zoals hier getoond.

Productomschrijving

Krachtige reiniger met diepte-actie, voor het verwijderen van verschillende soorten vervuiling: motorolie, hydraulische olie, bakolie, etc. Product reinigt zeer grondig tot een diepte van maximaal 8 cm. Masoline is ook zeer geschikt voor het verwijderen van olie uit bijvoorbeeld beton voordat een coating moet worden aangebracht. Controleer altijd of er een impregneer- of beschermlaag op beton is aangebracht, dit is schadelijk voor het diepte-effect van de Masoline.

Reinigingsprocedure

1 - Spray Masoline puur op de olievlekken met een lagedrukspuitfles en laat het 5-10 minuten inwerken. 2 - Schrob de Masoline / scrub * grondig en laat het 20-30 minuten rusten. 3 - Voeg schoon water (voldoende) toe en laat het 5-10 minuten rusten. 4 - Scrub / scrub opnieuw * en laat 20-30 minuten rusten. 5 - Zuig afvalwater op of spoel het af en herhaal indien nodig (altijd op een droge ondergrond) ** * Schrobmachine geeft de beste resultaten in geval van extreme vervuiling of grote oppervlakken ** Het resultaat kan afhangen van de tijd dat de olie heeft kunnen doordringen, eerdere reinigingsrondes met verschillende chemicaliën, mogelijk gebruik van glijmiddelen en impregnering van de ondergrond. In de regel geldt: hoe meer gesloten het substraat, hoe intensiever de reiniging.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Masoline Olievlek Verwijderaar
Uw waardering
Auteursrechten © 2021 - Masoline Aangedreven door -PrograminStudio